Väldigt roligt att större delen av företaget kunde komma med på resan ner till Chamonix, den klassiska fransk skidorten med Mont Blanc i bakgrunden. Flygresan ner startade med en middag på Landvetterflygplats, för att sedan mellanlanda i Bryssel och sedan vidare till Geneve. Därifrån blev det hyrbilar till vårt hotel i Chamonix.

Bild
Bild
Bild
Bild

En underbar skiddag

Efter en god natt sömn, med en härlig hotellfrukost var det dags att kitta upp sig med skidutrustning, som smidigt fanns i garaget under hotellet. När skidutrustningen var fixad var det dags att bege sig upp mot skidbackarna. Den här dagen var det La Flégère som gällde. Verkligen annorlunda att se dessa vackra berg vart man än kollade.

Bild

Efter skidpass och en längre gondoltur upp för berget var det fri åkning. Bergen, precis som sjön, suger musten ur en och det kan då vara skönt att ta en lång och kaloristinn lunch

Bild
Bild

De flesta höll sig till de vanliga "trygga" skidorna, men Peter visade upp sin talang på snowboarden.

Bild

Tillbaka på hotellet blev det en skön after ski, tyvärr utan dans på borden eller Klasse Möllberg...

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Le Tours skidsystem

På lördagen åkte vi vidare till ett annat skidsystem, Le Tour, för omväxlings skull. Härlig skidåkning här med!

Bild
Bild

Dags att åka tillbaka till hotellet. Ner till bilarna med gondolen

Bild
Bild

På lördagskvällen besökte vi Chamonix centrum, där vi åt en god middag på en restauran med lokal matlagningskonst

Bild
Bild

Söndag och hemresa. Vissa passade på att ta en extra skiddag, och det andra gänget tog en lunch och lite shopping nere i Chamonix

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mycket skön och härlig resa. På resan diskuterades bland annat CQRS och massor av DDD också. Tyvärr fastnade inget av det på kamerans sensor.