Välkommen till några snapshots av vårt äventyr vid Västkusten! Under vår senaste konferens i Bohuslän hade vi en fantastisk tid fylld med spännande aktiviteter och oförglömliga ögonblick.

Vi började vår konferens med att ta oss till nya höjder på Bokenäsets höghöjdsbana. Med hjärtat i halsgropen och ett kämpande klättrade, balanserade och svingade oss fram genom utmanande banor bland träden. En utmanande och verkligen rolig aktivitet!

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Säkerhetsutrustningen behövs för att på ett säkert sätt utmana våra sinnen och rädslor! Vi fick instruktioner och hjälp med att sätta hjälmarna stadigt på plats och se till att selarna var rätt spända. Sedan var vi redo att anta utmaningarna!

Bild
Bild
Bild
Bild

Genom repbroar och balansgångar, över svindlande plankor och genom utmanande nätformationer tar vårt team sig fram på höghöjdsbanan med enastående skicklighet och mod. Vi nådde nya höjder, bokstavligt talat!

Bild
Bild
Bild
Bild

Vidare med båt mot Grundsund

Efter att ha erövrat höjdhindren var det dags att ge oss ut på havet. Vi steg ombord och kryssade oss fram emot Grundsund, en idyllisk fiskeby som är en av Västkustens pärlor. Solen glittrade på vattnet i det fina vädret. En perfekt stund för att låta tankarna vandra och låta naturens lugn inspirera oss.

Bild
Bild
Bild

Med motorbåten som vår följeslagare tar vi oss genom det glittrande vattnet, förbi pittoreska platser som Bassholmen på vår resa mot Grundsund. Vi njöt av förfriskningar och smaskiga snacks ombord. Underbar resa!

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter en hisnande båtfärd når vi fram till Grundsund, denna idylliska fiskeby och stiger iland med lagom mycket finess. Vi välkomnas med färgglada hus och en atmosfär som andas charm. Grundsund är verkligen en pärla!

Bild
Bild
Bild
Bild

Självklart blev det också tid för bad och njutning på bryggan. Vi hoppade i vattnet, vågade oss på några simtävlingar och bara njöt av den sköna känslan av att vara levande och närvarande i bland det bästa Sverige har att erbjuda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter alla spännande aktiviteter behövde vi fylla på med energi och då var det dags att besöka restaurangen Pelles rökeri. Där möttes vi av doften av färsk fisk och läckra delikatesser som tillagats med kärlek och omsorg. Maten var mycket god och kompletterade vår redan fantastiska dag på bästa sätt.

Bild

Mellan himmel och hav stiger vi upp till utkiksplatsen vid Grundsund för att fånga solnedgången i väster. Magiskt!

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Otroligt roligt att vi kunde vara hela företaget på plats, fick verkligen mersmak och ser fram emot nästa event som inte ligger så långt fram i tiden.