För att fira vår framgångsrika vår och sommarens intåg, samlades vi hemma hos Andreas i hans hem och trädgård i vackra Kullavik utanför Göteborg. Det blev en kväll fylld av glädje, skratt och en hel del spännande aktiviteter.

Vi började på bästa sätt med att välkomna varandra med glasen fyllda av uppfriskande bubbel. Stämningen var avslappnad och det var underbart att se alla medarbetare mingla och utbyta erfarenheter utanför kontorsmiljön.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha njutit av den bubblande starten, var det dags för något mer aktivt. Vår värd organiserade en femkamp där vi fick chansen att tävla mot varandra i olika roliga och utmanande grenar. Många kluriga och roliga grenar, som för textförfattaren var nya, visade att företaget har oanade talanger på vitt skilda områden. Från uppskattning av längd till kast med liten boll, var det en tävling som inte lämnade någon oberörd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter den adrenalinfyllda femkampen var det dags att luta oss tillbaka och njuta av en läcker middag med italienskt tema. Doften av nybakat bröd och färska örter fyllde luften medan vi njöt av en mängd smakrika rätter som fick oss att känna oss som om vi befann oss mitt i hjärtat av Italien.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sammanfattningsvis var JellyHives sommarfest en fullträff! Härligt häng med en touch av kompetens och innovation, vilket är precis vad vi strävar efter som företag. Stort tack till Andreas som fixat allt från mat till aktiviteter! Tack för att ni följer med oss på vår resa!